Thursday, May 27, 2010

Orhan Parmuk- Other Colours

Baik saya cepat2 buat entri ni sebelum Asiah siap menyusu dan memulakan aktiviti "menaip"nya.
Sebentar tadi baru balik dari tHe Spring (TS). Kat sinilah saya dan suami kerap "melepak". Anak2 saya kata mama dan abah pergi "dating".


Kami suka lepak kat sini sebab semua ada. Tempat makan, tempat solat, dan yang utama sekali sebab ada MPH. Satu2nya MPH kat Sarawak terletak di tingkat 2 tHe Spring.


Lepas Maghrib tadi saya ikut suami pergi sini. Anak2 tinggal sebab kalau bawak anak2 sekali tak boleh dating.. :).. Sebenarnya saya ikut je suami kat nak jalan2. Tak tau apa perancangan dia sebenarnya. Nak jalan lama ke sekejap...


Sampai je kat TS (susahnya nak dapat parking) terus menonong ke MPH. Pusing2, last2 dia tak beli buku, saya pulak uang keluar bawa buku.


Hari ni saya tertarik nak cuba baca buku Pemenang Nobel 2006 ni. Belum baca lagi tapi nampak macam bagus. Nanti dah siap baca saya cerita ya.

Asiah dah nangis dah nak turn dia pulak "pakai " pc (nak hentak keyboard le tu).

Kena mintak diri lah nampaknya..


Salam....

2 comments:

  1. siapakah empunya jari mulus lagi mungil itu? rasa nak geget jer..:P

    ReplyDelete
  2. geget jer jari tu... suka nar nak enterprem... dah tido dah.. jadi mama pun boleh dah mengentenet dgn aman kejap sebelum mata pulak menuntut haknya...

    ReplyDelete