Friday, October 15, 2010

Sapa Mak Isah?

Telefon bimbit saya berdering...

Suami: Siapa Mak Isah?

Saya terkedu jap. Tak leh nak tangkap apa tu. Yang saya tahu, nenek saya namanya Mak Isah.

Oooo... Lepas tu baru saya teringat pasal giveaway yang saya menang hari tu.

Alhakikatnya, saya memang belum cakap kat suami. Konon2 nak surprise sebab saya memang niat nak hadiahkan wallet Adidas tu kat dia. Tup2 parcel tu datang waktu saya kerja dan suami saya pulak memang balik tengahari sebab dia ambik Fatihah dari sekolah.

Saya pun tak tengok lagi barang tu.. Konon2 nak surprise suami, akhirnya saya sendiri yang disurprise.. Padan muka saya....

p/s: Mak Isah, nampaknya wallet Adidas Mak Isah dah sampai ke tangan tuannya yang baru aka suami saya. :).. Tkasih ya Mak Isah.. nanti balik saya tengok dan update...

(Fuhhh..terperanjat aku..:)

5 comments:

  1. Assalamualaikum...

    M.yah..kmk tag ktk untuk give away.Jom join.tarikh tutup 17 oktober 2010
    sila ke link

    http://mysdear.blogspot.com/2010/10/nfahks-give-away.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ummu :) Sama-sama...
    Ha ha...dia pulak ter surprise rupa nya...tak sengaja nak kejutkan Ummu pasal kedatangan parcel tu...

    Harap2 semua nya dah okay lah ye? :)

    ReplyDelete
  3. Salam MAk Isah:

    Alhamdulillah, semuanya okay2... Apalagi dpt bersms dengan Mak Isah.. bestnya... :)...
    Maaf lambat reply komen.. lepas borak2 dgn Mak Isah tu, saya demam... baru sihat... :)Jadi, belum sempat nak memblog pasal wallet Adidas baru saya tu... hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam Ummu, rupa2 nya Ummu demam? hish terperanjat pulak Mak isah baca post Ummu memberitahu yg Ummu demam. Mak isah doakan Ummu dan Asiah dah fully recovered eh.

    Mak isah percaya betul dengan 'minyak meruyan' tu...dan dengar la apa2 nasihat mak Ummu, mak isah pun berpendapat macam beliau.

    Jaga kesihatan k? :)

    ReplyDelete
  5. Salam MAk Isah:

    Thanks for your doa... Tu la saya ni, selalu lupa pasal minyak tu kalau tak sihat.. ALhamdulillah mak duduk dekat...
    Saya demam sebab excited dpt borak dengan Mak Isah kot.. :).... Nanti kita borak2 lagi ya... :)

    ReplyDelete