Monday, October 4, 2010

Give away by dearest blogger friend

Kali pertama saya cuba nak menyertai giveaway dalam dunia blogger...

Giveaway ni dianjurkan oleh seorang kawan blogger yang sporting sangat, saya panggil dia Mak ISah.. Bila saya baca entry2 beliau, saya rasa macam being at home pulak... :)..

Nak tau apa hadiah giveaway ni?


Tadaaaa..



Sebuah wallet adidas yang comel yang saya plan nak bagi hubby kalau saya menang giveaway ni.. :)..

Cantik kan wallet nih...

So, sapa2 nak join giveaway ni, sila klik pautan ni...

Selamat Mencuba...

Salam..


(Pssttt Mak Isah.. Betul ke yang saya buat ni?.. MAklum le percubaan pertama.. :)

12 comments:

  1. Salam Ummu :) Terima kasih sebab sudi menyertai October Giveaway Mak isah...a'ah betul la tu...Ummu telah buat satu entry untuk giveaway Mak isah. Hebat lagi kalau Ummu serta kan dengan gambar 'Adidas' wallet tu kat entry Ummu ini.

    Nak upload gambar senang je... copy and paste gambar wallet yang kat blog mak isah tu kat desktop Ummu, save it there.
    Then 'edit' this post of yours and upload je image wallet kat post ni. So that this entry ada gambar jugak. Nampak lebih hebat post Ummu ni kan?

    Moga2 Ummu dapat giveaway ni... :)

    ReplyDelete
  2. Cam tu ya... Nanti saya cuba.. Insya'Allah kalau ada rezeki boleh dapat..

    Tapi kalau takde rezeki, Mak Isah lah kena bagi saya satu untuk harijadi saya tahun depan.. hehe...

    ReplyDelete
  3. So bila harijadi tahun depan tu? Jom bagi tarikh dan bulan sekali :p

    ReplyDelete
  4. Clues: Nearly one year from now... And a very major (should i say mega?) event (event ke?) was happened on that day... ;D

    It seems i am the one who should give Mak Isah hadiah for the correct guess.. Or, should it be a question for my very first "to be" giveaway?.. :)

    ReplyDelete
  5. Alamak Ummu ni...main teka teki pulak dengan Mak isah :p Hmmm...tengah fikir ni...

    Ummu kata 'nearly...' err..harijadi Ummu dalam bulan Ogos ke...mungkin waktu Hari Raya?

    Takpe... tak betul, Ummu tetap kena jawap soalan Mak isah ni ha ha ha...

    Hugs

    ReplyDelete
  6. Salam Mak Isah:

    Iiii... Mak Isah pandai ler.. hampir tepat sgt... one more clue; kejadian tu take place kat USA.. hhmm... Tak best le kalau cakap terus...

    Nanti kalau Mak Isah dpt guess, saya bagi something saya buat sendiri... Tapi kalau dah tahu, Mak Isah jgn lupa tarikh tu ya... :)..

    Its getting interesting.. :)

    ReplyDelete
  7. Laa...kacang je tu... 4th july Independence Day, your birthday eh?

    Cam ne, betul? he he...tak kan lupa

    Salam & hugs

    ReplyDelete
  8. Ala Mak Isah... Kenapa lari ke July lak?.. Earlier guess Ogos and Raya jer (Sept)... :).. WTC.. he he...

    ReplyDelete
  9. Greetings from Adventures of Juan Or and Mommy! I know about your blog from Mak Isah's blog. COngrats on your winning!

    ReplyDelete
  10. Hi Alice:

    Thanks very much for the visit... Yea.. I was so lucky.. and Mak Isah is such a nice friend... :).. Have visited your blog and enjoying Juan Or story... :)

    ReplyDelete
  11. Ummuuuu...! alaaamakkk...you're born 11 September??!! he he he...aduiii (slaps my forehead) kalah dahhh...

    LOL...takpe takpe...mak isah mesti ingat harijadi tu.. :)

    salam sayang

    ReplyDelete
  12. ffuuhh... Finally... See.. You know it... :).It seems i need to start my project now and hope it will turn out to be something which i can send to you with proud.. :).. Good job Mak Isah.. :)(aisehmen.. macam ye ye je saya ni.. :)

    ReplyDelete