Wednesday, October 20, 2010

Calling Ibu Mai


Anak buah saya yang baru... Adik saya yang keempat baru jer melahirkan petang tadi.... Baby boy... Alhamdulillah... Dah 3 puteri sebelum ni dan sekarang dah dapat baby boy... Wan Farmtown.. he he he..


Kakak2 yang berwajah amat bangga dan nenek di belakang sebagai heroin (seperti biasa.. )

3 comments:

  1. Assalamualaikum...

    hehehe...akhirnya...dpt juak dah baby boy.Wan Farmtown..sempat berkebun gik ya.Salute ngan m.ana...adeh!
    Lega dah...selamat beranak...apapun lepas tok selamat berpantang.Moga sihat2 selalu.

    ReplyDelete
  2. ALaikumsalam Mai:

    M yah pun tkejut juak Subli madah ana dah beranak.20.10.2010. Bila masa nya masuk sepetar sik nengar pun.. rasanya mcm belum due gik.. Alhamdulillah dpt baby boy.. Org di sana bila gik projek seterusnya tek?.. he he..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..

    hehe..projek tertangguh lok.Ada projek lebih besar gik..

    ReplyDelete