Sunday, October 24, 2010

Pelanggan Sulung

Salam hujung minggu...

Alhamdulillah, hari ni saya menerima tempahan yang pertama untuk kedai online saya. Ehhm... Ehm.. Along..Its you... Thanks again.. :).. Dah.. pegi belajar.. jgn nak ngelat...

Petang tadi saya dan suami terus dengan bersemangatnya mendapatkan bekalan dan peralatan untuk penghantaran...

Anak2 pelanggan saya ni lebih kurang seusia anak2 saya.. Ketiga2nya perempuan pulak tu.. Jadi saya memang arif sangat le dengan budak2 seusia ni.. Kalau dapat bungkusan yang dibungkus cantik mesti suka sangat...

Sebab tu lah dalam gambar tu ada wrapping paper... Kira nak surprisekan budak2 tu la... Tapi kan Along, dalam keghairahan saya beli mende2 tu tadi, saya tak perasan sgt temanya.. Dah sampai rumah baru le sedar... Jadi, saya mintak mahap siap awal2 la ya, kalau Along tak puas hati dgn wrapping tu...


Haa... Dah siap dah... Esok pagi, suami menawarkan untuk hantar ke pos... Tak sempat nak ambik gambar yang dibungkus dgn kertas hadiah tu... Tapi tak pe ler.. Boleh surprisekan ALong sekali.... :)

So, Along.. Tunggu ya... Harap2 ALong puas hati menjadi pelanggan pertama saya... Jangan serik ya.. Lagi satu.. Saya ada selitkan katalog buku sekali.. Mana tahu kalau Along ada yang berkenan tetapi takde masa nak uruskan pembelian... Bagi jer saya tajuk buku dan nama penulis.. nanti saya tolong carikkan....

Kawan2 yang lain pun, sapa2 yang nak mintak tolong carikkan bagi, cakap kat saya ya... Dan kalau nak buat untuk hadiah seseorang pun saya boleh tolong uruskan.. Insya'Allah...

Salam...

p/s: Sekali lagi mahap byk2 Along, saya budak baru belajar.. :)

3 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Alhamdulillah...dah ada customer.Maju setapak.Banyak2 lah wat review :)


    p/s: Gini therapy ktk duak tek? berjalan baik? hehe..

    ReplyDelete
  2. Alaikumsalam Mai:

    Langkah pertama.. :)... Pengalaman yang amat berharga Mai.. Insya'Allah, banyak gik nak perlu dibelajar tuk... :)

    Theraphy so far so good, Alhamdulillah... Nya month by month basis bah, ya lambat kit nak niat keberkesanannya.. Tok salah satu theraphy juak tuk.. , kei membantu ketagihan membeli buku.. :)

    ReplyDelete
  3. therapy ya lah kmk maksudkan tek..ketagih meli buku...hehehe..

    sik pa hal..usey2..

    ReplyDelete