Tuesday, November 9, 2010

Jeng.. jeng.. jeng...

Salam...

Sebenarnya saya buat entri lain, tapi lepas tu saya save dan simpan kat draf jer.

Jadi, untuk ganti entri tu saya nak buat entri pasal apa yang dah saya buat sebentar tadi....

Apa saya dah buat?..

Saya baru jer buat order online untuk barangan kraf kain felt. Sebenar saya belum pernah pun cuba buat benda kraf felt ni (kraf lain pun belum pernah buat.. :))... Saya tahu pasal benda ni bila saya buat aktiviti blogwalking....

Tup..tup.. teringin pulak saya nak cuba bila tengok benda2 yang comel2 tu... Harap2 nya ia tak menjadi koleksi bahan mentah yang akan menghiasi stor saya.... :)

Dah order dan bayar terus... Kira2 dalam tiga empat hari lagi sampailah kot.. Insya'Allah...

Sekian, terima kasih.. :)

2 comments:

  1. Salam Fatihah...

    kain ya nama felt... yang pakei org molah kraf tangan... cuba kitak search internet felt craft... geram mek nanggar.. cute2 jak... mun jadi kelak (mun jadi lah.. :)) kamek upload situk..

    ReplyDelete