Wednesday, July 14, 2010

Lawak ke?

Dalam perjalanan ke pasaraya, saya dan suami rancak berbual.

Sedar tak sedar dah pun sampai ke tempat nak dituju. Sewaktu nak buka pintu kereta, saya angkat gagang pintu serentak dengan suami yang baru nak buka klip "central lock" kereta.

Jadi, pintu sebelah duduk saya tak dapat dibuka. Pada masa yang sama suami saya menyebut perkataan "hands-on" yang berkaitan dengan perbincangan rancak kami sebentar tadi.

Saya cakap kat suami saya,

"Sekali lagi bang", sebab nak suruh suami saya cuba tutup dan buka lagi sekali "central lock" kereta.

Tapi, suami saya silap faham.

Selamba jer dia ulang lagi sekali apa yang dia cakap,

" Hands-on"....


No comments:

Post a Comment