Thursday, July 1, 2010

Black Forest- Thanks kak Yatie

Beberapa lama dulu saya ada meminta rakan baru blogger share resipi black forest yang gambarnya dia upload kat blognya...

Hari ni saya menjenguk blognya semula sebab tertarik dengan entrinya mengenai menjahit baju kebaya. Dah kat situ saya ambik peluang membaca entri2 lama beliau yang saya terlepas sebab lama tak ziarah.

Terharunya... Sebab dia dah uploadkan resipinya untuk memenuhi permintaan saya tu.

Kebetulan tengah bulan nih Birthday Maryam ke 6. Saya ingat nak cuba godek2 resipi tu.

Sapa2 yang berminat boleh jenguk kat link nih...

Thanks very much ye Kak Yatie... Muuahh.. :)

3 comments:

  1. try jgn sik try...sik gago gik ktk nak g booking ngn untie TAKA.Lagipon mun molah dikpun, besh jak rasa :D

    ReplyDelete
  2. ya betul,... bahan2 nya pun macam tercapai dek akal jak... sikde yang nama pelik2 ... :).. kak terimak tuk besh mun nak molah experiment.. tapi minggu tuk nak cuba resepi kek coklat sik bertelur sakinah lok..

    ReplyDelete
  3. besh oo bereksperimen..hehe..cm kmk d umah tok, anak2 jd tukang uji nya.Aok, kek ya tang nyaman jak tanggar mek.Kenak coba ya.

    ReplyDelete